​Telefon: 43 26 36 00    |    E-mail: mail@larsenbus.dk

Velkommen til Københavns Bustrafik og Larsenbus

Vi er en 100% danskejet virksomhed, der garanterer vores kunder en god, tryg og miljøvenlig rejse med bus

Alle former for buskørsel og bustransport

​Københavns Bustrafik og Larsenbus udfører alle former for buskørsel for rejsebureauer, virksomheder, foreninger, offentlige myndigheder og privatpersoner på Sjælland og i resten af landet. Al bustransport sker i vores store flåde af sikre, moderne, veludstyrede og miljøvenlige busser, der betjenes af vores servicemindede og erfarne chauffører.

Buskørsel med høj standard i komfort og sikkerhed

​Når Københavns Bustrafik udfører bustransport sker det derved i nyere og moderne busser, som er udstyret med masser af både komfortudstyr og sikkerhedsudstyr. Vore busser har en høj standard, og de fleste af vores busser er udstyret med guidestol, mikrofon, DVD, Wi-Fi, kontakter til 230 volt, klimaanlæg, hvilestole, køkken og toilet.

Sikkerheden og miljøet er også i fokus hos Københavns Bustrafik. Derfor sker al bustransport altid i busser, der opfylder alle miljø- og sikkerhedskrav i Danmark, og resten af Europa. Busserne er derfor også udstyrede med sikkerhedsseler på alle siddepladser.

Bestil bustransport med kort varsel

Du kan bestille bustransport med kort varsel – ved akutte opgaver kan du altid få fat i vores døgnbemande vagttelefon via telefonmenuen på telefon 4326 3600.

Hvis du eller din virksomhed, forening og institution har behov for buskørsel og enhver anden form for bustransport i vores moderne, sikre og miljøvenlige busser med servicemindede og erfarne chauffører, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os i København på telefon 4326 3600, men du kan også kontakte os on-line via dette link her- herefter svarer vi tilbage snarest muligt med en god pris på dit kørselsbehov.​

Seneste nyheder


Københavns Bustrafik er vinder af Danish Coach Awards

24/2-17

I dag løb Danish Coach Awards af stablen for femte år i træk, på Ferie for Alle-messen i Herning.

Til prisen som Årets Turistbusselskab var der ”dødt løb”, og denne gang måtte Københavns Bustrafik og Egons dele førstepladsen. Begge selskaber har stort fokus på social ansvarlighed og miljø, og mens Egons overvejende har euro 5- og euro 6-busser, består Københavns Bustrafiks vognpark udelukkende af euro 6-busser. Herudover er begge virksomheder også miljøcertificerede, og sponsorerer flere sportsklubber i deres respektive lokalområder.

Københavns Bustrafik blev nomineret til Danish Coach Awards på baggrund af, de seneste års flotte vækst og hele tre gazelle-kåringer.

Københavns Bustrafik fik tildelt prisen, for blandt andet at have fokus på miljø ved både at være ISO 14001 certificeret, kun have busser med euro 6 norm, have fokus på energirigtig kørsel, medarbejdertrivsel i højsædet og et socialt engagement blandt andet ved kørsel med hjemløse.

Københavns Bustrafik ApS er utrolig stolte af, at kunne modtage denne flotte pris – det havde ikke været muligt uden de mange dygtige og engagerede chauffører.

Du kan læse mere om Danish Coach Award på vores db-dk.dk.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud.

Vi tilrettelægger gerne turen efter netop dine ønsker.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 46 anmeldelser påFacebook

​Firmaoplysninger

Københavns Bustrafik ApS
Bådehavnsgade 38
2450 København SV

CVR: 27286577

Kontaktoplysninger

Telefon: 43 26 36 00

E-mail: mail@larsenbus.dk

Book online her