​Telefon: 43 26 36 00    |    E-mail: mail@larsenbus.dk

Velkommen til Københavns Bustrafik og Larsenbus

Vi er en 100% danskejet virksomhed, der garanterer vores kunder en god, tryg og miljøvenlig rejse med bus

Busselskab på Sjælland - ​Københavns Bustrafik & Larsenbus

​Velkommen til Københavns Bustrafik og Larsenbus. Vi er et 100% danskejet busselskab, der tilbyder alle vores kunder en yderst afslappet, behagelig og sikker buskørsel med flotte og miljøvenlige busser.

Vores busselskab kører overalt i Danmark og hele Europa

Vores store erfaring i både ind- og udenlandskørsel giver vores kunder en tryg og komfortabel rejse i vores topmoderne turistbusser og minibusser uanset hvor i Danmark eller Europa du måtte ønske bustransport til.

Et moderne og miljøbevidst busselskab

Københavns Bustrafik råder over 100 busser i forskellige størrelser, som alle er i høj standard. Med høj standard mener vi, at vores busser er af nyere dato og dermed har alle de moderne kvaliteter, man kan forvente at finde i en turistbus hos moderne busselskab.

Alle vores turistbusser er udstyret med det nyeste sikkerhedsudstyr, der er sikkerhedsseler på alle sæder og vores busser lever op til de højeste miljøkrav.

Uddannelse af chauffører i vores busselskab

Vores erfarne, professionelle og servicemindede chauffører står altid klar til at servicere vores mange kunder. Vi uddanner løbende vores chauffører inden for de relevante uddannelser, såsom førstehjælp, energirigtig kørsel og glatførekurser.

Med mange års erfaring i branchen er vores chauffører altid venlige og behjælpelige med håndtering af bagage, spørgsmål til turen og andre spørgsmål i det omfang det er muligt.

Vi udlejer kun turistbusser og minibusser med vores egne chauffører.

​​

Hvis du har brug for en bus til ethvert formål, og du ønsker at benytte et moderne og miljøbevidst busselskab, så kontakt Københavns Bustrafik. Du kan ringe på telefon 43 26 36 00, eller du kan benytte vores online-bestilling, hvorefter vi hurtigt besvarer din henvendelse med en god pris.

Seneste nyheder


Københavns Bustrafik er vinder af Danish Coach Awards

24/2-17

I dag løb Danish Coach Awards af stablen for femte år i træk, på Ferie for Alle-messen i Herning.

Til prisen som Årets Turistbusselskab var der ”dødt løb”, og denne gang måtte Københavns Bustrafik og Egons dele førstepladsen. Begge selskaber har stort fokus på social ansvarlighed og miljø, og mens Egons overvejende har euro 5- og euro 6-busser, består Københavns Bustrafiks vognpark udelukkende af euro 6-busser. Herudover er begge virksomheder også miljøcertificerede, og sponsorerer flere sportsklubber i deres respektive lokalområder.

Københavns Bustrafik blev nomineret til Danish Coach Awards på baggrund af, de seneste års flotte vækst og hele tre gazelle-kåringer.

Københavns Bustrafik fik tildelt prisen, for blandt andet at have fokus på miljø ved både at være ISO 14001 certificeret, kun have busser med euro 6 norm, have fokus på energirigtig kørsel, medarbejdertrivsel i højsædet og et socialt engagement blandt andet ved kørsel med hjemløse.

Københavns Bustrafik ApS er utrolig stolte af, at kunne modtage denne flotte pris – det havde ikke været muligt uden de mange dygtige og engagerede chauffører.

Du kan læse mere om Danish Coach Award på vores db-dk.dk.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud.

Vi tilrettelægger gerne turen efter netop dine ønsker.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 46 anmeldelser påFacebook

​Firmaoplysninger

Københavns Bustrafik ApS
Bådehavnsgade 38
2450 København SV

CVR: 27286577

Kontaktoplysninger

Telefon: 43 26 36 00

E-mail: mail@larsenbus.dk

Book online her