Leje af bus med chauffør til jeres næste bustur

Københavns Bustrafik og Larsenbus tilbyder leje af bus med chauffør til jeres næste bustur. Leje af bus sker til blandt andet rutebilselskaber, rejsebureauer, foreninger, virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner på Sjælland og i resten af landet, som har behov for en bustur. En bustur kan ske en enkelt gang, flere gange eller som fast aftale, herunder i rutedrift.

Serviceminded personale ved leje af bus med chauffør

Al leje af bus med chauffør sker naturligvis med servicemindede, veluddannede og erfarne chauffører, og enhver bustur sker i moderne og miljøvenlige busser med højt komfort- og sikkerhedsniveau. Busserne er derfor udstyrede med sikkerhedsseler på alle siddepladserne. Desuden opfylder busserne alle miljø- og sikkerhedskrav i Danmark, hele EU og resten af Europa.

Vores veludstyrede busser sikrer en behagelig bustur

​Ved leje af bus med chauffør får du og dine kunder, kollegaer, venner eller familie en bustur i moderne og veludstyrede busser, hvor alt er up-to-date, herunder den høje komfortstandard, der betyder, at alle busser har DVD, Wi-Fi, stikkontakter med 230 volt, klimaanlæg, hvilestole, køkken samt toilet. Dertil kommer, at alle vores busser er maksimalt fire år gamle.

Såfremt din virksomhed, forening eller institution har behov for en bustur i en moderne, sikker og miljøvenlig bus og derved leje af bus med chauffør, er du velkommen til at kontakte Københavns Bustrafik ApS i København på telefon 4326 3600 for at få et uforpligtende tilbud på jeres næste bustur.

Du er også velkommen til at benytte vores online-bestilling. Derefter sender vi hurtigst muligt en pris på leje af bus med chauffør. Bemærk, at vi kun udlejer busser med chauffør.