​Telefon: 43 26 36 00    |    E-mail: mail@larsenbus.dk

Velkommen til Københavns Bustrafik og Larsenbus

Vi er en 100% danskejet virksomhed, der garanterer vores kunder en god, tryg og miljøvenlig rejse med bus

​Leje af bus med chauffør til jeres næste bustur

​Københavns Bustrafik og Larsenbus tilbyder leje af bus med chauffør til jeres næste bustur. Leje af bus sker til blandt andet rutebilselskaber, rejsebureauer, foreninger, virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner på Sjælland og i resten af landet, som har behov for en bustur. En bustur kan ske en enkelt gang, flere gange eller som fast aftale, herunder i rutedrift.

Serviceminded personale ved leje af bus med chauffør

​Al leje af bus med chauffør sker naturligvis med servicemindede, veluddannede og erfarne chauffører, og enhver bustur sker i moderne og miljøvenlige busser med højt komfort- og sikkerhedsniveau. Busserne er derfor udstyrede med sikkerhedsseler på alle siddepladserne. Desuden opfylder busserne alle miljø- og sikkerhedskrav i Danmark, hele EU og resten af Europa.

Vores veludstyrede busser sikrer en behagelig bustur

​Ved leje af bus med chauffør får du og dine kunder, kollegaer, venner eller familie en bustur i moderne og veludstyrede busser, hvor alt er up-to-date, herunder den høje komfortstandard, der betyder, at alle busser har DVD, Wi-Fi, stikkontakter med 230 volt, klimaanlæg, hvilestole, køkken samt toilet. Dertil kommer, at alle vores busser er maksimalt fire år gamle.

Såfremt din virksomhed, forening eller institution har behov for en bustur i en moderne, sikker og miljøvenlig bus og derved leje af bus med chauffør, er du velkommen til at kontakte Københavns Bustrafik ApS i København på telefon 4326 3600 for at få et uforpligtende tilbud på jeres næste bustur. 

Du er også velkommen til at benytte vores online-bestilling. Derefter sender vi hurtigst muligt en pris på leje af bus med chauffør. Bemærk, at vi kun udlejer busser med chauffør.

Seneste nyheder


Københavns Bustrafik er vinder af Danish Coach Awards

24/2-17

I dag løb Danish Coach Awards af stablen for femte år i træk, på Ferie for Alle-messen i Herning.

Til prisen som Årets Turistbusselskab var der ”dødt løb”, og denne gang måtte Københavns Bustrafik og Egons dele førstepladsen. Begge selskaber har stort fokus på social ansvarlighed og miljø, og mens Egons overvejende har euro 5- og euro 6-busser, består Københavns Bustrafiks vognpark udelukkende af euro 6-busser. Herudover er begge virksomheder også miljøcertificerede, og sponsorerer flere sportsklubber i deres respektive lokalområder.

Københavns Bustrafik blev nomineret til Danish Coach Awards på baggrund af, de seneste års flotte vækst og hele tre gazelle-kåringer.

Københavns Bustrafik fik tildelt prisen, for blandt andet at have fokus på miljø ved både at være ISO 14001 certificeret, kun have busser med euro 6 norm, have fokus på energirigtig kørsel, medarbejdertrivsel i højsædet og et socialt engagement blandt andet ved kørsel med hjemløse.

Københavns Bustrafik ApS er utrolig stolte af, at kunne modtage denne flotte pris – det havde ikke været muligt uden de mange dygtige og engagerede chauffører.

Du kan læse mere om Danish Coach Award på vores db-dk.dk.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud.

Vi tilrettelægger gerne turen efter netop dine ønsker.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 46 anmeldelser påFacebook

​Firmaoplysninger

Københavns Bustrafik ApS
Bådehavnsgade 38
2450 København SV


CVR: 27286577

Kontaktoplysninger

Telefon: 43 26 36 00

E-mail: mail@larsenbus.dk

Book online her